Cookies- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies

Automav anvender cookies til følgende formål:

  • Tekniske funktionaliteter, f.eks. login.
  • Statistik af trafik, dette bruger vi til at se hvor mange der besøger vores website.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Automav ApS
Katmosevej 9
8800 Viborg, Danmark
CVR: 34735360
Telefonnummer: 26 30 17 00
Email: Export@mav.as

Hvad er cookies

En cookie er en form for tekstfil som lagres i din browser som Automav bruger til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Vores cookies gemmer derved kun en tekststreng som kan associeres med et tilsvarende id på vores servere.


Hvad hvis jeg ikke vil have cookies?

Hvis du ikke ønsker at vi lagre cookies i din browser, kan du slette eller blokere dem, hvilket du kan se en vejledning til på http://minecookies.org/cookiehandtering


Følgende Cookies bliver brugt

  • Google Analytics - Benyttes til at måle trafik samt besøgsmønstre
  • Automav Sessions/Cookies - Bruges til teknisk funktionalitet som login mm.
  • Facebook, Twitter samt andre Sociale medier - Her benyttes der widgets til deling af produkter mm.

Personoplysninger

Personoplysninger vidergives ikke til tredjeparter, med mindre du selv tilkendegiver tilladelse hertil.


Indsigt i personoplysninger

Hvis du ønsker en kopi af de oplysninger, som er registreret om dig ved Automav, skal du kontakte os på Export@mav.as - herefter vil der bliver tilsendt en email med en komplet udskrift af de data som er registeret i vores system om dig. Du har også mulighed for at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.


Beskyttelse af personoplysninger

Persondataloven forskriver at dine personlige oplysninger skal opbevares sikkert og fortroligt, hvilket vi altid stræber efter. Dine data er derfor gemt på vores servere med en høj sikkerhedspolitik og med begrænset medarbejder adgang. Det er dog ikke muligt at garantere 100% sikkerhed ved indtastning af data via internettet, hvilket betyder, at der kan være en meget lille risiko for, at der kan være en mellemmand som tiltvinger sig adgang. Derfor må vi foreskrive at du indtaster dine oplysninger på eget ansvar.

Få de nyeste nyheder